För att skapa enkät / enkäter på Internet behöver ett verktyg för enkätundersökningar. Genom att använda ett standardiserat verktyg så som Examinare ger det dig många fördelar så som att det finns export och importfunktioner vilka ni enkelt kan importera era mottagare, skapa exporter av resultaten enkelt till Word och PDF. Ett standardiserat enkätverktyg hjälper dig att skapa enkäter med bra struktur för att maximera antalet svar av dina respondenter.

Skapa enkäter enkelt online

Att skapa enkäter för bruk på Internet har många fördelar och inte bara då att det är enkelt utan att dina mottagare kan svara direkt via en länk eller få informationen skickad till deras dator via e-post eller via sms till sin mobiltelefon. Ifall du även vill skapa en enkät för att skicka ut till mottagare i ett annat land på ett annat språk än Svenska vill du ha ett verktyg med strukturen för det språket redan klar.

Stort språkstöd för dina enkäter

Examinare har stöd för 20-talet språk och även för Arabiska och Hebreiska. Arabiska och Hebreiska enkäter är normalt en teknisk utmaning ifall du inte vet hur du ska utforma enkäterna rent tekniskt eftersom din målgrupp läser ifrån höger till vänster och inte som vår Germanska läsare där vi läser ifrån Vänster till Höger.

Mer än bara ett formulär

Genom att skapa en enkät med Examinares enkätverktyg får du mer än ett vanligt webformulär du kan sätta upp egen logik för bortsortering av frågor som är O-relevanta. Du kan även se till att vid publika enkäter på hemsidor mfl. att du inte blir utsatt för svar som kan efterliknas med skräppost.

Integrera dina enkäters resultat med ditt CRM / Affärssystem.

Du kan även integrera ditt CRM / Affärssystem för att lättare integrera dina enkäter med Examinares datalagring där du enkelt kan synkronisera dina enkäters resultat med dina kunders bakgrundsinformation. Genom att känna dina kunder bättre kan du även analysera vilka behov dina kunder har och skapa lojalitet till ditt företag och tjänster.

Var igång inom 5 minuter.

Beställ allt vad behöver för att skapa enkäter på Internet redan idag och var igång inom 5 minuter ifrån att du läser detta meddelande. När du nu har fått information om varför du ska skapa enkäter med Examinare kan du använda vår länk nedan för att beställa ditt konto direkt på hemsidan, klicka på länken ovan för att beställa. Det finns konto för alla budgetar och målsättningar. Skapa enkäter idag med Examinare.

 

Enkätverktyg ifrån Examinare, klicka här!